top of page

Hogyan is kezdjünk a román Kft-hez vagyis mi a román cégalapítás menete?


Román cégalapítás egyszerű és hatékony procedúra amelyre bárki képes lehet!


A cég alapítása izgalmas, ám sokszor kihívásokkal teli feladat lehet. Ám ne aggódjon, mert mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek minden lépésben!



Román cégalapítás menete, lépésenként:


1. Telefonos Konzultáció - A Kezdetek: Az első lépés egy telefonos konzultáció, ahol megoszthatja velünk vállalkozási ötleteit és elképzeléseit. Segítünk Önnek eligazodni a cégbejegyzés folyamatában, és válaszolunk minden kérdésére.


2. Névfoglalás - Lépjen Elsőként!: Miután megerősítette az Ön által preferált cégnévlistát, mi gondoskodunk arról, hogy lefoglaljuk az Ön által elsőként kiválasztott nevet. Amennyiben ez nem lehetséges, a második vagy harmadik választásra fókuszálunk. Útmutatónkat a névválasztásról itt olvashatja...


3. Személyes Találkozó - Ügyvédi Konzultáció: Egy személyes találkozót szervezünk Önnek a nagyváradi SOHO Irodaházban, ahol munkatársunkkal és az ügyvédünkkel találkozhat egy konzultáció keretén belül. Itt aláírhatja a cégbejegyzési dokumentumokat, és ha szükséges, intézzük az ÁFA-regisztrációt és az uniós adószámot is amennyiben ezt kéri hiszen ez alanyi jogon jár alapításkor.


4. Cégbejegyzés - Folyamat és Időtartam: A cégbejegyzés folyamata általában 3-4 munkanapig tart, miután minden szükséges dokumentumot aláírtunk és benyújtottunk.

Olvassa el cikkünket a találkozóról és cégbejegyzésről...


5. Bankszámlanyitás és Könyvelői Megbeszélés: Az utolsó lépés egy újabb találkozó a nagyváradi irodaházban, ahol segítünk Önnek a bankszámla megnyitásában és egy megbízható könyvelő kiválasztásában.


Ne feledje, hogy végig velünk lesz ezen az izgalmas úton! Bízza ránk a cégbejegyzés folyamatát, és segítünk, hogy minden zökkenőmentesen menjen! Ha további kérdései vannak, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.


Következő blogsorozatunkban a fent említett lépéseket fogjuk részletezni, illetve lehetséges rizikókra és buktatókra hívjuk majd fel a figyelmét!


Jelenlegi blogsorozatunk reflektorfényében a román cégalapítás menete és annak lépései lesznek, következő cikkét a cégnévválasztásról itt olvashatja...




Comments


bottom of page