top of page

A romániai cégnévfoglalástól és cégbejegyzésig...



Az előző cikkünkben már beszéltünk a névválasztás fontosságáról, körülményeiről, illetve felsoroltuk az azt megkönnyítő tanácsainkat és útmutatóinkat is. Amennyiben sikerült a névválasztás és ezeket továbbította nekünk, innentől irodánk szakértelme lép érvénybe és a cégalapítás menetének következő fázisába léptünk... A romániai cégnévfoglalás majd a cégbejegyzés jön.


A névfoglalás következik. Elsődleges telefonos konzultációnk után ön biztosít nekünk 3 lehetséges cégnevet, prioritási sorrendben, a cégnévválasztási útmutatónkat követve. Tanácsadói irodánk igyekszik majd lefoglni az első választását, ám amennyiben ez nem lehetséges, úgy a második, illetve harmadik nevet foglaljuk majd le.


Ez után egy mostmár személyes találkozó egyeztetése a következő lépés. Ez a nagyváradi SOHO Irodaházban történik meg (SOHO Office Building, Nagyvárad névvel könnyedén megtalál minket a Google Térképen). Itt, az előre megbeszélt és lefoglalt időpontban találkozhat ügyvezetőnkkel, aki egyben az irodaház tulajdonosa is. A találkozás az ügyvezető úrral, ami nem csak a tárgyalás, de a bizalom és a kapcsolatépítés szempontjából is kiemelten fontos. Ekkor körbevezetjük majd a cégszékhelyen, az irodaházban, és bemutatjuk milyen juttatásokkal is jár ha minket választ. A személyes kapcsolat és tanácsadás mellett, ingyenes parkoló és privát tárgyalóterem kényelmét is élvezheti.


A részleteket megbeszélése után, áttérhetnek a jogi konzultációra, ahol az ügyvédünk segítségével a cégbejegyzési papírokat fogja aláírni. Ez egy fontos lépés a vállalkozás indításában, és mi minden támogatást megadunk Önnek, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Emellett, ha szükséges, intézzük az ÁFA-regisztrációt és az uniós adószám igénylését is, ami minden új cégnek jár és azonnl megkapható. Ezek az adminisztratív feladatok is fontosak a vállalkozás megkezdése előtt, és mi mindenben segítünk Önnek, hogy minél gördülékenyebben menjen a folyamat.


A cégbejegyzés folyamata általában 3-4 munkanapon belül lezárul, így gyorsan és hatékonyan tudunk haladni a cégalapítás folyamatában. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és minden támogatást megadjunk nekik az induló vállalkozásuk sikeréhez. Amennyiben bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a cégalapítás minden lépésében.


Írhat nekünk a 'Kapcsolatfelvétel' menüponton, vagy hívjon bátran az alábbi telefonszámokon:


Σχόλια


bottom of page